top of page

júl. 18., Szo

|

Hotel Historia Malomkert

Worship Night

Registration is Closed
See other events
Worship Night
Worship Night

Time & Location

2020. júl. 18. 20:00

Hotel Historia Malomkert, Veszprém, Fenyves u. 15, 8200 Hungary

About the event

Július 18-án szombat este 20:00-tól élő, szabadtéri Worship Night-ot tartunk a veszprémi História Malomkertben a veszprémi Hit Gyülekezete szervezésében!

A program: Istent dicsérő dalok kb. 2 órában Veszprém egyik leghangulatosabb pontján, a Séd partján együtt Veletek és mindenek előtt Jézus Krisztussal.

Kapunyitás: 19:30

Kezdés: 20:00

Várható befejezés: 22:00

A rendezvényt a 'KONCERT AZ ÉLETÉRT' rendezvénysorozat részeként tartjuk meg: a jegyekből befolyó teljes összeggel a veszprémi Csolnoky Kórház Újszülött és Gyermek Intenzív Oszályát támogatjuk. Respekt az egészségügyben dolgozóknak!

Korlátozott számban támogatói jegyek is elérhetőek, melyeknek köszönhetően akár nagyobb összeggel  hozzájárulhatsz a veszprémi kórház támogatásához. A betegek és a kórházi dolgozók nevében előre is nagyon köszönjük, hogy a jegyvásárlással támogatjátok ezt a nemes ügyet. :)

Jegyek elérhetőek a TIXA.HU-n:

https://tixa.hu/ARARAT--WORSHIP-NIGHT-20200718-Veszprem

Normál jegy: 2990 Ft

Támogatói jegy: 4990 Ft

Támogatói jegy II.: 9990 Ft

A koncerten a jelenleg érvényben levő közegészségügyi szabályozások miatt szigorúan max. 500 fő vehet részt. Kérünk mindenkit tisztelettel, hogy csak egészséges, tünetmentes állapotban gyere, mindannyiunk felelőssége most, hogy fokozottan figyeljünk egymásra. :)

Ha tehát szívesen jönnél, érdemes mihamarabb beszerezni a jegyeket, nehogy lemaradj. ;)

Várunk mindenkit szeretettel. Vigyázzatok magatokra!

Veszprémben találkozunk!

Share this event

bottom of page