image00001.jpeg

JÉZUS A KÖZÉPPONTBAN

Középpontba állítani Jézust.

Tisztelni és felemelni az Ő nevét. Újra és újra belépni Isten természetfeletti jelenlétébe dalokkal, zenével, életmóddal.

ARARAT WORSHIP COLLECTIVE
AJ_thumbnail_YT_BG.jpg

itt állok az ajtó előtt

”Mivelhogy a gonoszság megsokasodik, a szeretet sokakban meghidegül. De aki mindvégig állhatatos marad, az megmenekül.” A názáreti Jézus kétezer évvel ezelőtt tett kijelentései ma aktuálisabbak mint valaha. Az ‘Ajtó előtt’ című dalt a Máté Evangéliuma 24. ősi prófécia ihlette, melyben Jézus a ma emberéhez szól. Megtisztelő számunkra, hogy ezt a dalt Pálhegyi Dáviddal az Új Forrás együttes frontemberével együtt készíthettük el.

  • YouTube
HL_1500.jpg

A TENGER FELÉ

Ahogy a folyó sosem áll meg, hanem nyughatatlanul halad, folyik amíg el nem éri a tengert, úgy a mi szívünk is folyamatosan keresi Istent, közeledni akar a Teremtőhöz. A ‘Hadd lássalak’ című dal az emberi szellem vágyakozásáról, kereséséről szól Isten természetfeletti jelenléte iránt. A dal szövege egy több ezer éves imából, a 84. zsoltárból származik. 

  • YouTube - White Circle
  • Spotify - White Circle
  • Apple Music - White Circle
IMG_9216.jpg

MINDENT LÁT MÉGSEM VÁDOL

Második albumunk címadó dala Isten szentségének bibliai üzenetével foglalkozik. Azzal a felfoghatatlan, körülírhatatlan isteni jelenléttel ami egyszerre vonzó és félelmetes, egyszerre felemelő és megrázó. A ‘Szent’ c. dal inspirációja Mózes történetéből származik akit Isten egy lángoló, de el nem égő csipkebokorból szólított meg. A szöveg arról az isteni tűzről szól ami úgy éget, hogy közben nem megsemmisít hanem megváltoztat, megszentel.

  • YouTube

Az Ararat Worship Collective az, hogy körbeülünk egy zongorát vagy gitárt, letesszük a gondjainkat és kinyitjuk a szívünket Jézus előtt. 

DALOK
slider
ARARAT_DGy-103.jpg
ALBUMOK

Hallgasd meg az Ararat Worship dalait, ismerd meg eddig megjelent albumainkat. Minden dalunk elérhető a népszerű streaming felületeken, két albumunk pedig fizkai CD formájában is megvásárolható.